Skuespillerne

Ivo DaCapo har hatt en eventyrlig suksess. Her er «IVO-gjengen» som har spilt nær 600 forestillinger sammen.

Ivo DaCapo: Monica Hofstedt-Moe, Anette Holand, Frode Aleksander Rismyhr, Trine Lise Aadne og Espen Rolstad.

Frode Aleksander Rismyhr

Frode Aleksander Rismyhr

Frode Aleksander har en bachelor i drama og teater, samt utdanning innen PR og kommunikasjon, coaching, ledelse – og kulturelt entreprenørskap fra Universitetet i Sørøst-Norge, Norges Musikkhøgskole og Høgskolen i Innlandet.

Ved siden av Ivo DaCapo har han vært regissør og produsent for rundt 60 musikaler, revyer og teaterforestillinger. Oversettelsen og regien på norgespremieren til Dreamworks Shrek The Musical var det Frode Aleksander som sto for. Frode Aleksander har mottatt kulturprisen i Sandefjord kommune og Andebu kommune.

Frode Aleksander har også bygget opp Norges største teaterorganisasjon – og innehatt en rekke styreverv i norsk og nordisk organisasjonsliv.

Les mer på frodealeksander.no

Trine Lise Aadne

Trine Lise Aadne

Trine Lise har utdanning innen teaterarbeid, revyfag, musikk, sang og musikkteater fra Bårdar Akademiet, Universitetet i Sørøst-Norge og Complete Vocal Institute i Danmark.

I tillegg til showing med Ivo DaCapo har hun vært koreograf, instruktør og sangpedagog for drøssevis av forestillinger med både barn, ungdom og voksne.

Trine Lise jobber til daglig som sangpedagog og dramalærer på Musikk, dans og drama ved Sandefjord videregående skole. Der har hun iscenesatt en mengde store forestillinger.

Espen Rolstad

Espen Rolstad

Espen presentasjon…

Monica Hofstedt-Moe

Monica Hofstedt-Moe

Monica presentasjon….

Anette Holand

Anette Holand

Anette presentasjon…

Kremgjeng

Ivo DaCapo har produsert 24 show, spilt rundt 600 forestillinger og solgt mer enn 155 000 billetter, og var blant de tre største sommershowene i Norge. (Foto: Atle Møller, Sandefjords Blad)